Запитване

Фирма (задължително)

Вашият e-mail (задължително)

Телефон за контакт (задължително)

Довършителни процеси
рязанесгъванебигованешиенелепенеламиниранещанцоване

Лак

Допълнителна информация

За да получите коректна оферта за Вашите печатни изделия е важно да се уточнят параметрите на поръчката. По този начин, ще бъдете сигурни, че ще заданието за печат ще бъде изпълнено според Вашите критерии. При подаване на заявка за печат в печатницата, е нужно да обърнете внимание на следните параметри:
1. Вид изделие за печат.
Примери: Листовка/флаер; Плакат; Брошура; Каталог; Списание; Вестник; Книги с меки корици; Книги с твърда подвързия; Други продукти.
2. Краен формат на изделието за печат.
При подаване на заявката е необходимо да знаем какъв е крайният обрязан формат на продукта за да изчислим форматираната хартия, на която се печата.
3. Цветност на продукта. 
 Посочете цветността на лицето и гърба в заданието си.
Уточнете дали дали ще се използват основните цветове за печат по CMYK палитрата или допълнителни цветове по PANTONE скала, или и двете.
Примери: 4+0 - пълноцветен печат на лице по CMYK и без печат на гърба; 4+1 - пълноцветен печат на лицето и един цвят на гърба; 4+4 - пълноцветно от двете страни; 5+0 - пълноцветен печат на лицето с допълнителен пантотен цвят и без печат на гърба.
4. Вид на хартията.
Видът на хартията трябва да е съобразен спрямо конкретния продукт. Видът хартия може да бъде вестникарска, обемна, офсетова, мат, гланц, картон и др.
5. Тираж.
6. Довършителни дейности.
Примери: Листовки/флаери - обрязване; Плакати - обрязане; Дипляни - сгъване и обрязане; Брошури - шиене с телчета, сгъване, обрязане; Каталози - лепене, сгъване и обрязане; Книги с меки корици- топло лепене, сгъване, обязане; Книги с твърда подвързия – лепене, сгъване, направа на твърда подвързия, обрязване на книжното тяло; Други продукти – нестандартни продукти с рязане на плотер, щанцване или други специфични довършителни дейности.
Ако не сте сигурни дали дадена операция трябва да се извърши, ние ще Ви уведомим.
7. Информация за контакт.
Задължително оставете информация за контакти - е-мейл, телефон за връзка.
8. Срок на изпълнение.
Уточнете срока за изпълнение на желаното от Вас изделие.