Печатница ЦИАН разполага с най-модерно предпечатно и печатно оборудване, което дава възможност за реализация на проектите на нашите клиенти. Довършителните процеси откриват нови хоризонти за реализация на идеите на дизайнерите и правят още по-атрактивна печатната продукция от нашата печатница.

lens-582606_1920
Предпечат и експонация

Термален експонатор Fujifilm T6300S с производителност от 21 пластини на час

Висококачествен офсетов печат

Четирицветни Komori Enthrone 429 и Komori Lithrone 428 с автоматично управление на цвета

Довършителни процеси

Направете реалност вашите проекти с щанцоване, рязане, лепене, влагане, пакетиране

digital printing
Дигитален печат и персонализация

Вземете вашите къси тиражи в къси срокове

lens-1018164_1920

Термалният експонатор на Fujifilm сe отличава с високо качество, прецизност и надеждност. Офсетовите пластини, експонирани от Fujifilm T6300 са с висока острота на точката, а точността на регистъра позволява отличен контрол на процеса и кратко време за подготовка на печатната машина. Fujifilm T6300S е бърз експонатор, който удобно и прецизно експонира до 21 пластини на час по технология външен барабан.

enthrone29_crop

Komori ENTRONE 429 и Komori LITHRONE 428 въплащават новите технологии в печата, които са символ на марката Komori. С пълен набор от автоматични функции, времето за подготовка e намалено драстично, а двойните натискови и трансферни цилиндри на ENTRONE позволяват бърза смяна на дебелината на хартията от 0.04мм до 0.6мм. Наличието на CIP3/CIP4 връзка с предпечата и автоматичното подаване на цветни профили позволява максимално бързо постигане на желания цвят.

 

Printing-Finishing

Довършителните процеси придават на Вашите продукти завършеност и добавят отличителните нюанси, които ги правят уникални. Добавянето на ламинат облагородява печатния материал, като добавя елегантност и подчертан стил. За да направите изделието луксозно изберете цялостен лак за да подчертаете финеса или добавете дълбочина и висок контраст в частично лакиране.

 

digital printing_sample

Елате в светът, в който можем да направим нещо специално и различно. Един свят, в който нашите клиенти могат да реализират своите уникални и вдъхновени идеи. Това е светът на дигиталния печат, в който се преоткрива печата върху хартия. Високопроизводителни системи отпечатват Вашите идеи в кратки срокове, покривайки огромна цветова палитра.